jueves, 7 de mayo de 2020

PASTA ERREZETA

Gaur hurrengo errezeta egingo dugu: 
Pasta olio eta baratxuri saltsarekin. 



Pasta sukaldean asko erabiltzen den elikagaia da, modu askotara jan baitaiteke: tomatearekin, boloñesa erara, entsaladan, lasaña edo kaneloi moduan, beterik… Gaur nola egosten den ikasiko dugu.

BEHEAN DUZUE ERREZETA BAINA LEHENDABIZI PASTA EGOSI BEHAR DUZU ONDOREN AZALTZEN DUGUN BEZALA.

Hoy haremos la siguiente receta: 

Pasta con salsa de aceite y ajo. 

La pasta es un alimento que se usa mucho en la cocina, ya que se puede comer de muchas formas: con tomate, a la boloñesa, en ensalada, como lasaña o canelones, rellena…
 AQUÍ TENEIS LA RECETA PERO PRIMERO DEBEMOS COCER LA PASTA COMO OS EXPLICAMOS A CONTINUACIÓN

PASTA NOLA EGOSI


COMO COCER LA PASTA:
 
ERIK
LEIRE
CONNIE

2 comentarios:

  1. Gosetuta nago! Ze goxoak egon behar duten Erik-ek eta Leirek prestatutako pasta hoiek. Uuuuuuuuummmm
    Asier

    ResponderEliminar