OSAGAIAK:
- Ore kraskatua.
- Burruntzalikada bat arroza.
- Litro eta erdi esne.
- 250 gr azukre.
- Kanela makiltxo bat.
- 2 arrautze.
- Koilarakada bat artorin.
- Koilarakada txiki bat gurin.
- Glas azukrea apaintzeko.
PROZEDURA
Bereizten
den molde batean ipini ore Kraskatua labean sartu 10 minutan 200 gradutan.
Lehenengo
, arroza egosi egiten dugu uretan, ordu laurden batean
almidoia
kentzeko. Gero esnea ipini lapiko batean eta bi koilarakada azukre eta arroza
erantsi .Irakiten ordu bete edo gehiago utzi,kolore horixka hartu arte.
Kremaren antza hartzen duenean gehitu gelditzen diren osagaiak. Hau irabiagailu
batez nahastuko dugu eta ore kraskatuaren gainean botako dugu. Labeko behekaldean
sartu 25 minututan 180º/200º .
Gero
glas azukrearekin apainduko dugu.
No hay comentarios:
Publicar un comentario