OSAGAIAK
-Espagetiak 1kilo.
-Tomatea 3 pakete.
-Txorizo gozua rista1
-Saltxitxak pakete bat
-Gazta rallatua poltsa bat
-Olioa piska bat
-Pimienta piska bat
ELABORAZIOA
1- Osagai guztiak ordenatu.
2- Lapikoan ur nahikoa sartu olio piska batekin irakin arte. Espagetiak modu tradizionalean sukaldatu (12 minutu)
3- Moztu txorizoak xerretan eta zartagian olio piska batekin egin.Eginak daudenean zartagitik atera eta plater batean mantendu.
4-Zartagian tomatea bota eta tomatea prest dagoenean txorizuak gehitu.
5- Ura kendu eta espagetiak lapiko batean jarri.
6- Azkenik gehitu tomatea eta txorizuak nahastu pastarekin.
7- Saltxitxak piskana joan egiten zartagi batean eta prest daudenean moztu zatitxoetan.
Jarraian tomatea eta txorizoa bota
8-Azkenik, gazta bakoitza bere gustora bota.
No hay comentarios:
Publicar un comentario