miércoles, 24 de mayo de 2023

PLATER OSASUNGARRIA

Udaberria aurrera doa, eta iritxi da gure baratzeko uzta jasotzeko ordua. ZIGko ikasle bakoitzak, gure baratzeko barazki bat eraman du etxera eta plater osasungarria bat sukaldatu.
Hauek izan dira eramandako barazki eta belar aromatikoak:

● LETXUGA/LECHUGAS (escarola, hoja de roble y mantecosa)
● BORRAJA/BORRAJA
● AZANAORIOA/ZANAHORIA
● ZERBAK/ACELGAS
● RUKULA/RUCULA
● PERREZILA/PEREJIL
● EZKAIA/TOMILLO
  • Ondoren, argazki bat atera diogu sukaldatutako platerari. Argazkia,errezetaren izena, eta osagaiak jarriaz, fitxa bat bete dugu.
  • Klasean bakoitzak bere errezeta aurkeztu du eta azkenik errezeta guztiekin kuaderno bat diseñatu dugu.
  • Koadernoari portada, sarrera eta argibidea diseñatu dizkiogu eta ondoren errezeta guztiekin liburuxka osatu.
  • Bakoitzak bere koadernoa fotokopiatu eta enkuadernatu du.
PLATO SALUDABLE
Un plato redondo, donde la actividad, incluye diferentes trabajos de distintos talleres.
HUERTA<<COCINA<<COPISTERIA<<ENCUADERNACION
De esta manera trabajamos diferentes talleres de una forma común, realizando actividades prácticas y funcionales y que a su vez nos sirven para adquirir aprendizajes básicos. Y que luego sean aplicados en nuestro día a día.
GURE PLATER OSASUNGARRIAK

















No hay comentarios:

Publicar un comentario