OSAGARRIAK
▪ 6 arrautza ▪ Olo-yogurta
▪ Oliba-olioa (yogurt ontzikada bat)
▪ Azukrea (2 yogurt ontzikada)
▪ Irina (3 yogurt)
▪ 2 legamia-gutunazal (16 g labean egiteko hauts)
PROZEDURA
- Bizkotxoaren orea prestatzeko, bota arrautzak eta jarri bol handi batean azukrearekin (jogurt-basiloaren bi neurri). Nahastu dena.
- Ondoren, gehitu jogurta eta olioa bolean.
- Nahastu dena berriro.
- Irina masaren gainean bahetu dugu (iragazgailu batetik pasatu) eta legamia kimikoa (edo labean egiteko hautsa) gehitu diogu.
- Dena ondo nahastu, masa homogeneoa eta pikorrik gabea izan arte.
- Igurtzi labean egiteko egokia den molde bat gurin pixka batekin, eta hautseztatu irinarekin, sobratutako irina kenduz. Bota bizkotxoaren orea moldean eta labean (labea aurrez berotuta) 180 °C-tan 40 minutuz.
- Eginda dagoenean, itzali labea, kendu bizkotxoa eta utzi epeltzen.
- Gero, pasatu labana bat moldearen ertzetatik, erraz ateratzeko.
No hay comentarios:
Publicar un comentario