- Granny Smith izeneko 3 sagar
- Pepino bat
- 4 zerba-orri
- Jengibre freskoa, zati bat
- 4-5 ale apio
- Azukrea nahi ahala
- Izotza
1.Garbitu ondo, lehortu eta txikitu pepinoa eta sagar berdeak.
2.Garbitu eta lehortu zerba-hostoak ere.
3.Garbitu eta lehortu apioaren hostoak, zurtoinak bereizi.
4.Likidotze-makinan pepinoa, sagarra, apio-orriak eta zerba-orriak zukutu.
5.Gehitu basoka bat ur, jengibre pixka bat xehetuta eta gehitu nahasketari.
6. Izotz-puska batzuk gehitu ( freskoago nahi duenak)eta apaindu apioaren zurtoinarekin.
7.Zerbitzatu edalontzietan eta ON EGIN!
INGREDIENTES
● 2 ud de Manzana Granny Smith
● 1 unidad de Pepino
● 4 hojas de Acelgas
● 2 ud de Lima
● 1 trozo de Jengibre fresco
● 1 unidad de Apio
● Sirope de agave
● Cubitos de hielo
PREPARACIÓN
1. Lava, seca y trocea tanto el pepino como las manzanas verdes.
2.Exprime el zumo de las limas, lava y seca las hojas de acelga.
3.Lava, seca y separa las hojas del tallo del apio.
4.Echa en la licuadora el pepino, la manzana, las hojas de apio y las hojas de acelga.
5.Añade un vaso de agua, ralla un poco de jengibre y agrega unos cubitos de hielo.
6.Tritura bien, sirve y decora con el tallo del apio.
No hay comentarios:
Publicar un comentario